Jens Padmos

Jens en zijn vriend, zijn "Toppers". Op de fiets van Veere naar Wolphaartsdijk, varen met Biebske op het Veerse Meer, flink aan de Cava als aperitief, dineren bij Restaurant Meliefste en vervolgens weer terug op de fiets. DIEHARDS!!!


Sander Verhelle

Sander heeft de smaak te pakken........Brunch in de Woonwagen, Oesters in Yerseke en eindigen op Vliegveld Midden Zeeland om lekker te eten. 

Ilma & Marloes

Marloes en haar (werk)vriendin uitgenodigd voor een dagje Zeeland. Heerlijk weer, geluncht op de Omloop, en getuige geweest van de Sloepenrace op het Veerse Meer. De dag afgesloten met een heerlijk etentje in Grand Cafe de Paardekreek in Kortgene, waar ook de prijsuitreiking plaats vond. Genoten!

Heleen Goetghebuer

Zes Belgische dames, gaan gezellig varen met "Biebske". Een van hen gaat trouwen, vandaar dit evenement. Gezelligheid kent geen tijd. Een goed aperitief in de vorm van Cava, lunch genuttigd afgemeerd aan "de Omloop" en vervolgens weer aan de Cava. Top!!!

           Ellen, Edzo & friends


Ze kennen elkaar almeer dan 30 jaar, Ellen met haar man en 2 vrienden, hebben "Biebske" geboekt. Een erg gezellig gezelschap, een prachtige vaardag, kortom, optimaal genoten! De dag afgesloten met een wijntje en een biertje aan boord.

Ton, we vonden het een geweldig gezellige middag!
Veel dank en heel graag tot de volgende keer! Ellen.

Nogmaals hartelijk dank voor onze prachtige Sloep tocht op het Veerse Meer. Door jouw prachtige verhalen werd deze tocht voor ons vieren onvergetelijk! We komen volgend jaar graag terug! Edzo Struif.

Joachim & Ann

Belgische Ann, Duitse Joachim en Duitse vriend Bibs. Zij hebben een prachtig bedrijf in Brussel en hebben een hele dag geboekt om het Veerse Meer te leren kennen. Super genoten, picknick op een eilandje en de dag grandioos afgesloten bij de Seafarm in Kamperland. Oesters vooraf en Fish & Chips als hoofdgerecht. Geweldig!
Wirklich schöne Erinnerungen an diesen herrlichen Tag in Zeeland (selbst der Bibst hat mal an den Austern "gerochen").
We arrived safe and happy on Brussels with our heads full of nice souvenirs from Zeeland and from "Biebske".
Thank's for all. It was a great day. Ann, Joachim & Bibs.

            Marlotte & Friends

Marlotte en aanhang, een superdag op het Veerse Meer. Slapen in en ontbijtje  bij "de Stacaravan", varen, afmeren op een Eilandje, varen en afsluiten met een drankje en een hapje bij Den Baas en zijn Madam in Wolphaarstdijk aan de Jachthaven. Super tongen bestaan nog.......Amazing!

        Verjaardag aan boord

3 Prachtige dames met Turkse roots en een eveneens prachtige vriendin met Kroatische roots, hebben de verjaardag gevierd van Gamze aan boord van Biebske. Een prachtige vaartocht met heerlijke "Börek" hapjes gemaakt door de Mama van Gamze. Genoten! Hieperdepiep Hoera!

                   Kadobon

De buren hebben een Kadobon gekregen van de buurvrouw. Dat is leuk! De hele familie Pa, Ma en 3 zoons hebben een prachtige dag beleefd op het Veerse Meer. Was erg leuk en veel sterke verhalen, toevallig kwamen ze ook uit Etten-Leur. It's a small world.

Varen i.p.v. vliegen

Sander, onze Belgische vriend, en in het dagelijkse leven Piloot, hebben we uitgenodigd om een dagje te varen. Ook het varen ging hem goed af. Lekker gepauzeerd op een eilandje op het Veerse Meer en na afloop van de vaardag, heerlijk gegeten bij de Seafarm in Kamperland. Super!

            Dresscode White

Wat een gezelligheid met 6  Kruikezeikers. Jaren vriendschap onder het motto, gezelligheid kent geen tijd! Zes tassen met drank en eten, heerlijk gevaren, aangemeerd op een van de prachtige eilandjes en aldaar geluncht. Na afloop nog wat ijskoude biertjes voor de mannen en Bubbles voor de dames. Wat een Toppers!
Geweldig genoten, en alles prima geregeld.
Een fantastische Schipper met mooie verhalen. Jurgen.

               Openbaring

Leuke family Timmermans, Pa, Ma en 2 kids uit Valkenburg a/d Geul, zijn een lang weekend in Zeeland. En ja, dan moet je natuurlijk gaan varen op het Veerse Meer. Een hele openbaring, prachtig weer en volop genoten. Na afloop nog een drankje gedaan en de dames wisten wel raad met de Chardonnay. Gezellig!
Enorm leuke dag gehad met Ton onze schipper, leuke verhalen, gastvrijheid en verrassingen. Lekker relaxed op het water en zelf de boot ook mogen besturen. Heel gezellig allemaal!!! Richard.

              Mooi Zeeland

2 Dames uit Gent met 2 prachtige en lieve kids, hebben een vaardag geboekt op Biebske. Zwemvestjes aan voor de kids en genieten maar! Sarah, Fien & the Kids vonden het een prachtige ervaring. Mooie eilandjes, wilde paarden, heel gaaf!

                Dagje varen

 4 Belgische gasten, 2 dames en 2 heren, hebben een top dag beleeft op het Veerse Meer. Een van de dames heeft een Stoffenzaak in Lissewege en haar vriend werkt in Zeebrugge in de haven aldaar. Wat een toeval, de Schipper heeft daar ook een vriend werken en dit blijken collega's te zijn. It's a small world!
Heerlijke boottocht met een interessante Schipper. We hebben een fantastische dag gehad. Dankjewel Ton. Magali Tourain.

                Vriendenclub

3 stelletjes, al jaren bevriend, een gezellige dag varen, eten en drinken. Het was weer een feest, onze jaarlijkse traditie. Ontvangst, koffie met taart, lunch in Oranjeplaat en de afsluiting in Yachtclub Colijnsplaat. Amazing!

Vrijgezellenfeest

4 Dames uit Brussel wilden graag Zeeland verkennen. Het was in 1 woord GEWELDIG! Prachtige weersomstandigheden en een stop in Oranjeplaat voor wat snacks en wat drankjes. Kortom een dag om niet te vergeten, het feest is al begonnen! Voor herhaling vatbaar.....maar wanneer trouwt de volgende?
Arrived safely to Brussels! Thank you so much fot everything!
Thanks Ton! Sona Jafarli

Weekend Zeeland

4 Jeugdvrienden uit Asten, momenteel 2 stelletjes, hebben een prachtige dag beleefd op het mooie Veerse Meer. Genoeg snacks, drankjes en prachtige verhalen. Veel geleerd, veel gelachen, kortom een dag om niet te vergeten. 

Leuke recensie van Hilke: Fantastisch! Ontzettend fijn bootje en een gezellige Schipper! Wij raden Biebske zeker aan. We komen nog eens terug. Dankjewel Ton!

Best Friends


Anke en haar mannen, Piet, Hans, Chris en Ton, hebben super genoten. Ontvangst met taart, heerlijk gevaren, lunch in Oranjeplaat  en de dag afgesloten in de Jachtclub Colijnsplaat. Waar de sliptongetjes van Kees niet te versmaden zijn. Een prachtige dag op het mooie Veerse Meer met culinaire hoogstandjes. Amazing!

Verjaardag a/b

Irina Sijtsma heeft haar man Michel verrast voor zijn verjaardag! Een heerlijke middag op het water en een openbaring voor hun vrienden, die nog nooit het Veerse Meer hadden bewondert. Met lekkere hapjes en wat wijntjes een ludieke rondvaart gehad. Voor herhaling vatbaar.

Leuke recensie:  Hoi Ton, dank voor de mooie boottrip. Is goed, 
zeer goed bevallen! Groetjes Michel en Irina. 

Internationaal bezoek....

Vrienden uit Panama, Tenerife, Luxemburg en Nederland hebben genoten van de Zeeuwse heerlijkheden. Ontvangst met koffie in Pancake's Lakehouse met uiteraard Marina's specialiteit: de Appeltaart! Sloepvaren met Biebske en genieten van het mooie Veerse Meer. Aangemeerd in Veere voor de lunch in Jachtclub Veere bij Nicky en Juul. Op de terugweg langs ludieke eilandjes gevaren. De vaartocht afgesloten met een ijskoud glas Cava. Vervolgens heerlijk gegeten bij Den Baas en zijn Madame, zeetong, paling in't groen, gamba's overgoten met wat flessen witte wijn. Naar het hotel om de volgende ochtend terug te vliegen. Kortom het was fijn om weer een keer in Nederland te zijn!

Ladies day.......

Een gezelschap van 4 jonge dames o.l.v. Marlotte hebben het Veerse Meer ontdekt. Een prachtige vaardag met heel veel gezelligheid. De avond besloten met een diner bij Den Baas en zijn Madame, het restaurant bij de Jachtclub.
Eindigend met een mooie zonsondergang. Tot volgend jaar!

Gezelligheid kent geen tijd....

Heerlijk het Veerse Meer verkennen, genieten van het weer en van het gezelschap. Een prachtige dag met veel zon, een lekkere lunch en afgesloten met een drankje en een hapje. Een fijne vaardag om niet te vergeten. Angelique, Ernst, Annet, Pierre en Marina.


Jong geleerd is oud gedaan....

Onderweg nog ergens een ijsje scoren, genieten van deze fijne vaardag op en rond het Veerse Meer en na afloop nog een kreeftje scoren.
Moet natuurlijk wel een Oosterschelde kreeftje zijn.........

 Vrienden voor het leven.....

Vriendengroepje, "Vrienden voor het leven", een super toffe dag beleefd op het Veerse Meer, lunch in Oranjeplaat, met leuke uitstapjes en een Culinaire afsluiting bij Brasserie "Den Baas en zijn Madame". Dit wordt een Jaarlijks terugkerend evenement!


Iets frisser dan in Aruba......

De 2 broers uit Aruba, Alvin en Alan Riley, met hun dames Marja en Rachel, hebben een leuke dag ervaren op Biebske. Een bezoek aan Veere gebracht, waar ze hebben gewandeld en gewinkeld. Op de terugweg nog wat leuke eilandjes bezocht en afgesloten met een drankje aan boord. Top dag!
Leuke recensie van Alvin:
Met Ton krijg je niet alleen een Schipper, maar ook een entertainer die ervoor zorgt dat de tijd voorbij vliegt en dat je aan het einde van de dag alleen tot de conclusie kan komen dat 1 dag niet genoeg is.


      Vakantie in Zeeland.....

Prachtige Vaardag op het mooie Veerse Meer met de fam. Veenema uit Groningen. Genoten in optima forma. Schipper Ton heeft ons de mooiste plekjes laten zien, was erg gezellig. Voor herhaling vatbaar.


                Rumah Dani

Het beste Indonesisch Restaurant, de eigenaren, Gwen en Daniel, zijn uitgenodigd voor een vaardag.
Prachtig weer, een Lunchstop in Veere, heerlijk gegeten op het terras van de Raadskelder.
Deze mooie dag afgesloten met een glaasje a/b van Biebske en een diner bij Den Baas en zijn Madam aan de Jachthaven. Genoten!!!!!! 

              Miguel & Family

Miguel, werkt in Brussel, is een Spanjaard getrouwd met een Roemeense, 2 prachtige kids en een Duitse vriend. Afgemeerd op een eilandje voor een hapje en een drankje.

Prachtige dag op het water, zo leuk, dat Miguel & Family een week later nog een keer wilde varen met Biebske. Dit was wederom een prachtige ervaring!


Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.